нашата

ИСТОРИЯ

Има прекалено много продукти на пазара, които са пълни с нискокачествени съставки и ненужни добавки, които в повечето случаи вредят на здравето и не дават резултатите, за които производителите им твърдят, че ще постигнете.

Истината е една – Фитнес индустрията у нас, а и по целия свят, се развива стремглаво и зад повечето компании стоят алчни бизнесмени, които се интересуват само от цифри и печалби, пропускайки най-важната съставка за успешен бизнес – доволния клиент. Целта им е да създадат възможно най- евтин продукт, който да продадат с огромна надценка.

Време е това да се промени!

Империум Нутришънс
Николай Гетов

Исках да създадем уникален продукт, който наистина работи и не е поредната добавка, наблъскана с боклуци, за която само си харчиш парите.

Николай Гетов

Co-Founder of Imperium Nutritions

Защо създадохме

Imperium Nutritions?

Ние сме екип от спортисти, които са пробвали не един или два продукта и смятаме, че знаем кое работи в действителност и кое работи само на хартия. Нашата цел беше да създадем продукт, който се отличава от другите не защото е най-евтин, пълен е със 197 активни вещества или непрозрачни патентни смеси, а защото върши точно това, за което е създаден. Ние най-добре знаем, че можем да произведем продукт за 5 пъти по-малко пари и да спечелим много повече от него, но това ще ни направи поредната компания, която гледа тримесечията в цифри и не се интересува от най-важното – клиента.

Има една истина, която много компании и фитнес гурута не искат да знаете:

Хранителните добавки са спомагателно средство, а не магически хапчета.

Неслучайно се наричат добавки. Ако сте професионален спортист, вие ще знаете, че хранителните добавки не са средство, с което по магичски начин ще постигнете целите си. Те допринасят за положителните резултати, но основните компоненти са правилните тренировки, хранителната диета и самодисциплината, които зависят изцяло и единствено от вас.

Без значение какви са вашите цели, вие трябва да знаете едно – хранителните добавки няма да свършат работата вместо вас. Тяхната основна функция е да забавят или забързат определени химически реакции в тялото ви, за да можете да достигнете до заветната цел по-лесно и по-бързо.

Вижте, за да работи един продукт не е нужно той да бъде пълен с много съставки, а да бъде пълен с правилните такива. Срещали сме фет бърнър, в който има едновременно два силни стимуланта с високи стойности… На теория този продукт би трябвало да има „двоен“ ефект, но на практика подобна добавка може да увреди важни вътрешни органи и вместо да ви превърне в шампион по културизъм, да ви изпрати на ежеседмични визити при различни лекари.

Ние знаем, че за да получим високо качество, ще трябва да се задоволим и с високи производствени цени. Но именно това ни прави различни от повечето „магически добавки“ на пазара.

Ние произвеждаме хранителни добавки, които се базират на научни изследвания и дългогодишни тестове.

Ще забележите, че в нашите продукти липсват патентни смеси или така наречените proprietary blends. В повечето държави агенциите по безопасност на храните изискват от производителите да изписват всички вещества, които хранителните добавки съдържат, както и количеството им в милиграми. Изключение правят патентните смеси, за които не се изисква изписването на съставките, които се съдържат в тях, както и количествата на всяка от тях. Липсата на количество на всяка от съставките може да бъде опасно. Особено в случаите, в които патентната съставка съдържа стимуланти. Някои от тях могат да съдържат дори забранени стимуланти като DMAA, DMBA, BMPEA и други. Единственият начин да разберете какво точно консумирате е да направите лабораторен тест на продукта за собствена сметка. Ние не искаме да пълним нашите продукти с потенциално вредни за здравето съставки и точно затова

Продуктите на Imperium Nutritions не съдържат патентни смеси и формули.

Нека оставим на вас да направите заключението. Изпробвайте нашите продукти и се убедете сами в техните качества!

Благодарим ви за доверието!
Екипът на Imperium Nutritions.

какво казват

нашите клиенти?

Обслужването е повече от добро. Много съм доволен!!! А фет бърнъра е просто уникален.

Анастас Т. Горна Оряховица
5/5

Естествено най-добрите 🙂 Доставката беше направена на следващия ден, а на всички въпроси, които имах ми беше отговорено в детайли по телефона. Страхотен екип!

Ралица Семова София
5/5

Много бързо обслужване, но продукта не идва в кутия, а в пакета от спиди. Не, че има значение, но за 70 лева очаквах да има поне кутийка..

Ивелин Ц. София
4/5

Много съм доволен. Човека по телефона ми обяснява неща дето не го бях питал дори 😀 Препоръчвам!

Драгомир Пловдив
5/5

Какво да кажа…. Пазарувала съм от 100 различни магазина онлайн и офлайн и съм срещала какво ли не обслужване. Къде са прекалено любезни, чак досадни… На места изглежда, че ще е по-добре ако не си ги питал нещо, ще те застрелят с поглед. За тук мога да кажа, че хората са много любезни, но няма преиграване, което да те кара да се чувстваш неудобно. Ако имаш въпрос – отговарят. Ако има нещо нередно ти казват без да се притесняват. Просто 100% коректно обслужване! Благодаря още веднъж за времето, което ми отделихте по телефона. Ще ви бъда клиентка за дълго 🙂

Ивелина Пламенова Бургас
5/5